Hoe kan ik mijn webshop sluiten tijdens de opbouw?
U kunt de verkoop pauzeren terwijl u uw winkel opbouwt op twee manieren. Beide opties zijn te vinden onder Instellingen > Webshop instellingen:
- Sluit uw website of webshop volledig
- Bezoekers krijgen een "kom later terug"-bericht te zien, wat u de vrijheid geeft om achter de schermen uw webshop te vullen met categorieën, producten en pagina's.
- Deactiveer het winkelmandje
- Uw website blijft online en doorzoekbaar, maar klanten kunnen geen bestellingen plaatsen.
SEO-tip: Om uw site geïndexeerd te houden door Google en andere zoekmachines, raden wij aan het winkelmandje te deactiveren in plaats van uw gehele webshop te sluiten. Wanneer een webshop volledig gesloten is, kunnen zoekmachines stoppen met indexeren of reeds geïndexeerde pagina's uit hun resultaten verwijderen.
- Introductie
- Product beheer
- Webshop configuratie
- Account en webshop Instellingen
- Betaalmethoden en Betaalproviders
- Facturen, algemene voorwaarden en BTW
- Verzendkosten instellen
- Kortingen en toeslagen instellen
- Domeinnamen registreren en verhuizen
- Meertalige webshop
- Connecties maken met externe platformen
- Webadressen personaliseren
- Meerdere webshops beheren (Multishop)
- Automatische e-mails naar klanten
- Een mooie lay-out ontwerpen
- Bestellingenbeheer
- Marketing
- Modules
- Back-ups nemen en gegevens exporteren
- E-mail en webmail
- Beheerdersaccounts
- Grote productfoto's uploaden
- Twee factor authenticatie
- Labels
- META tags - Website verificatie
- Chatfunctie
- Slideshow
- Bezoekers analyse - Google Analytics
- Filters
- Kassasysteem (POS)
- Formuliervelden
- Digitale of virtuele producten
- Symcalia reserveringssysteem
- Gastenboek
- De helpdesk contacteren