e-Woman.nl

| e-Woman.nl | |
|---|---|
| Status | Gesloten: klanten krijgen het bericht om later terug te komen |
| Taal, Valuta | Nederlands, Pools, Euro |
Beoordelingen
Er zijn 1006 beoordelingen gevonden.
Pani Justyna Palka20 mei 2019
Szybko i sprawnie!!! Polecam!!!
Κα V Zitiridou20 mei 2019
Snel geleverd, ik ben tevreden en dank u voor de cadeautje.
Pani Karolina Kumór19 mei 2019
Polecam
Ms. Yulia Mitko17 mei 2019
Very nice!
Pani Gosia Klijnstra16 mei 2019
Wspaniały sklep internetowy z ogromnym asortymentem, świetnymi cenami i szybką wysyłką! Już nie muszę ściągać z Polski ulubionych produktów do paznokci! Dziękuje e-woman!!!
Pani Katarzyna Zawada14 mei 2019
Kiedy mogę się spodziewać wysłania paczki proszę o e mail informacyjny
Pani Emilia Kasperska13 mei 2019
Wszystko przybiega szybko i sprawnie. Zamówienie kompeltne + gratisy. SZCZERZE POLECAM
Pani Izabela Peplinska10 mei 2019
Zamawialam już kilka razy zawsze wszystko zgadzało sie dostawa super szybka.Ostatnio jednak brakowało jednego produktu Hybrid Semilac Intensive Pink napisali że brak w magazynie i ze dosla więc czekam.
Pani Katarzyna Lepiarz10 mei 2019
Jak zawsze szybko i bezproblemowo.
Pani magdalena milkowska9 mei 2019
Witam serdecznie nie otrzymalam jednego produktu, mianowicie semi hardi clear 7ml.
Pani Magdalena Madej-Lipka8 mei 2019
Super kontakt,polecam z całego serca zakupy w tym sklepie.
Pani Sandra Andrzejewska7 mei 2019
Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z zakupów.Błyskawiczna wysyłka,towar starannie zapakowany i odpowiednio zabezpieczony.PS.Frezarka z Semilac- bajer,gorąco polecam :-)
Pani Agnieszka Plawiak5 mei 2019
Super obsługa,bezproblemowa,szybka dostawa. Zapraszam
Mevr. Iwona Kasperek4 mei 2019
Polecam wszystkim naprawdę szybka przesyłka oraz fajny prezent dołączony do zamówienia. Potrzebujemy w Holandii takiej właśnie firmy
Pani Katarzyna Drozd3 mei 2019
Paczka doszła w dzień od wysłania! Jeszcze nie odebrałam ale już czeka na mnie w bpost! Dziękuje
Mevr. Paulina Kilka2 mei 2019
szybka i pomyslna tranzakcja. paczka nastepnego dnia juz wyslana.Odpowiednio zapakowana i zabezpieczona. maly gratisik do zamowienia co zawsze cieszy! :) Polecam!!!
Pani Magda Golonka1 mei 2019
Dziękuję :)
Pani Patrycja Kwiatkowska30 april 2019
When finally the packed will come ??
Ms. Luiza Pastusiak29 april 2019
Wszystko zgodne z zamówieniem, jak zawsze ekspresowa wysyłka i oczywiście małe upominki. Uwielbiam robić tu zakupy
Pani Karolina Majdak27 april 2019
Super. Szybka wysyłka, gratisy.
Pani Krystyna Brzezicka26 april 2019
Przesyłkę otrzymalam z e-Woman. Trwało to trochę długo, bo 9 dni,ale jestem zadowolona ze współpracy. Wszystko ładnie zapakowane. Napewno skorzystam jeszcze nie raz. Dziekuje i pozdrawiam
e-Woman.nl26 april 2019
Pani Krystyno. Paczka utknęła w sortowni. Cieszymy się że już jest :)
Pani Paulina Kosik23 april 2019
Bardzo szybka i sprawna dostawa jestem naprawdę zadowolona ze współpracy.
Pani Anna Czugala20 april 2019
Już robiłam kilka razy zamówienia przez e-woman i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkty są wysokiej jakości i przesyłkidostalam w ciągu 2 dni.
Mevr. Andrea Rogojan19 april 2019
Als je iets bestel word heel snel gelewerd ook nog een klein atentie erbij altijd leuk. Ben zeker tevreden over alles en zal vakker bestellen.